STRATEŠKE IGRE

Civilization 6 dobiva sezonsku propusnicu - četiri godine nakon izlaska

12.05.2020 u 11:18

Bionic
Reading

Super popularni Civilization VI dobit će sezonsku propusnicu koja će pokriti širok raspon nadogradnji koje Firaxis planira za idućih 12 mjeseci

Civilization VI, prema mnogima, treba veliku nadogradnju koja će povezati nekoliko nedavnih ekspanzija. Prema najnovijoj službenoj objavi, igrini kreatori su se odlučili izbaciti velik broj manjih nadogradnji i sve to naplatiti u sklopu sezonske propusnice koja pokriva razdoblje do ožujka iduće godine.

Nove civilizacije i vođe oduvijek su se smatrali dobrodošlim detaljem, no igra ih trenutno ima zbilja puno, što znači da dolazak naknadnih lidera neće nužno poboljšati stvari. Prema Kotaku, jedini pravi dodatak koji bi mogao poboljšati igru su promjene sustava za infrastrukturu, dodatka koji izgleda zanimljivije od niza sitnih stvari, izuzevši velike katastrofe koje bi, prema autoru, mogle biti interesantne.

Sve što je Firaxis obećao u ovogodišnjoj propusnici izgleda kao sadržaj jedne punokrvne ekspanzije razvučen na godinu dana manjih nadogradnji. Najnoviji model ekspanzije sadržaja je, prema svemu sudeći, nastao uslijed prisilnog rada od kuće, kao i činjenice da je Civilization VI ipak višeplatformska igra.

Cijelogodišnja propusnica koštat će oko 40 eura, premda tim iza igre obećava nekoliko nadogradnji za koje ona neće biti potrebna.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Firaxis Games