KORISNO

Često putujete? Google ima nove alate koji će vam pomoći

01.10.2018 u 11:40

Bionic
Reading

Googleov alat Trips dobio je nove značajke koje bi trebale olakšati planiranje putovanja i pomoći vam da se bolje nosite s velikom količinom podataka i informacija o letovima, hotelima, restoranima, zanimljivim lokacijama...

Od listopada ove godine Your Trips će vam pomoći organizirati sve te informacije, kao i nastaviti planiranje tamo gdje ste u nekom trenutku prekinuli, ponuditi vam popise zadaća koje treba obaviti, izraditi planove po pojedinim danima...

Uz to će i značajka koja omogućuje usporedbu cijena letova - dosad dostupna samo za američki praznik Thanksgiving - biti proširena kako bi obuhvatila i božićno-novogodišnje razdoblje.

NOVA DIGITALNA ERA

Dvadeset godina tehnološkog diva: Pogledajte kroz što smo sve prošli s Googleom

Pogledaj galeriju

Kad pronađete let Google će vam temeljem povijesnih podataka reći je li cijena viša, niža ili otprilike tu negdje za navedeno razdoblje, kao i koliko je vjerojatno hoće li cijena pasti ili porasti tijekom narednih pet dana. Ta bi značajka trebala postati dostupnom globalno tijekom nadolazećih tjedana.

Google će također ponuditi i ocjene lokacije hotela, u kojima će biti navedeno ima li u blizini zanimljivih lokacija, kafića i restorana, kakve su mogućnosti javnog prijevoza na raspolaganju, kako doći do zračne luke..., piše Engadget.