MEĐUNARODNI TURNIR

Carta Magicka na Infogameru okupila obožavatelje Warhammera 40.000

13.11.2016 u 10:29

Bionic
Reading

Ako ste obožavatelj analognih igara, na ovogodišnjem Infogameru moći ćete posjetiti mnogobrojne događaje i radionice, a ako volite Warhammer 40.000, tamo ćete pronaći i veliki turnir

Carta Magicka je i ove godine u sklopu velikog sajma posvećenog gejmingu organizirala turnire u nizu analognih igara. Jedna od njih je stolna strategija Warhammer 40.000 koja ove godine ponovno okuplja velik broj hobista željnih izazova i zabave.

Turnir se odvija od srijede do nedjelje, a na njemu sudjeluju natjecatelji iz cijelog svijeta. Igra se na čak trideset potpuno opremljenih stolova.

Većina obožavatelja Warhammera 40.000 za ovu je igru čula putem njezinih spin-offa odnosno videoigara temeljenih na franšizi. Na Infogameru posjetitelji mogu izvorni Warhammer 40.000 vidjeti u njegovom prirodnom okružju odnosno u obliku stolno strateške igre.

Turnir u organizaciji dućana Carta Magicka odvija se u sklopu sajma Reboot Infogamer 2016 te traje od srijede do nedjelje. Više informacija o svim zbivanjima u organizaciji Carta Magicke na Infogameru pronađite ovdje

Reboot Infogamer traje od 8. do 13. studenog 2016.