ZOMBIJI, BATTLE ROYALE, MULTIPLAYER

Call of Duty: Black Ops 4 dobio je novi eskplozivan foršpan

25.09.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Bacite pogled na super-akcijski foršpan za Call of Duty: Black Ops 4, ovogodišnju uzdanicu Activisionive najpopularnije pucačke franšize

Activision i Treyarch počeli su s nabrijavanjem fanova Call of Dutyja na novi nastavak Black Opsa izbacivši foršpan za igru tjednima prije nego što igra dolazi na tržište. Podsjetimo, Black Ops 4 u dućane stiže 12. listopada 2018.

U slučaju da ne znate o čemu se radi u svakoj Call of Duty igri ikad, riječ je o pucačini iz prvog lica koja se prije svega koncentrira na igru za više igrača. Black Ops 4 donosi nadograđene modove za multiplayer, novi zombi mod i naravno - mandatorni Battle Royale mod koji se u Call of Dutyju zove Blackout.

Foršpan pored trap glazbe i obaveznih usporenih akcijskih kadrova čamaca koji se najuruju koritom rijeke ima i gladijatorske borbe s tigrom živim mrtvacem. Prema svemu sudeći, ovdje svjedočimo igri koja ima praktički sve osim kampanje za jednog igrača. Tko bi rekao?

JEDAN PROTIV SVIH

Fortnite i ekipa: Ovo su najbolje Battle Royale i Survival igre na tržištu

Pogledaj galeriju

Samo za ekipu

U foršpanu možemo vidjeti i nekoliko spravica poput robota koji nose balističke štitove, granate koje pucate pračkom, dvostruke skokove, odijela za paragliding, quadove, kao i hrpu drugih opakih igračaka. Black Ops 4 stiže na PlayStation 4, Xbox One i PC 12. listopada. Kako biste ublažili patnju do službenog dana izlaska, definitivno bacite pogled na igrin foršpan.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Activision