DVIJE VERZIJE

Barem jedan Galaxy S6 model će imati metalno kućište

14.01.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Nedavne glasine su otkrile kako Samsung svoju novu mobilnu perjanicu sprema u dvije verzije, no najupečatljiviji dio je bila boja plastike kućišta. Istovremeno je spomenuta i mogućnost 'premium' verzije uređaja, a iako je ona spominjana i lani kada se trebao otkriti Galaxy S5, čini se kako ove glasine imaju čvršće uporište

Nove glasine govore kako će se plastična verzija zvati Galaxy S6 Edge, dok će 'sasvim sigurno metalan' model biti Galaxy S6, piše stranica Android Pit pozivajući se na svoje ekskluzivne izvore. Samsungov Galaxy S6 je u nekom obliku sasvim sigurno prikazan industrijskim partnerima za vrijeme CES-a 2015 u Las Vegasu, no javnost tek treba vidjeti novi uređaj.

'Naš izvor je rekao kako će Galaxy S6 Edge biti plastičan i moći će mu se mijenjati baterija', navodi Android Pit. To sugerira da će model s metalnim kućištem značiti preokret u Samsungovoj filozofiji mobilnih perjanica - bateriju neće biti moguće mijenjati, što bi moglo razočarati mnoge postojeće korisnike. Dizajnerski bi uređaj trebao nalikovati na modele iz Galaxy A serije, a što se tiče tehničkih karakteristika, glasine govore o mnogo boljem uređaju u odnosu na ono što je do sada prezentirala konkurencija.