IFA 2014

Asusov ZenWatch reći će vam kad je vrijeme za opuštanje

04.09.2014 u 19:44

Bionic
Reading

Zahvaljujući senzorima, može poslužiti i kao trener za wellness te pratiti zdravstvene parametre kao što su otkucaji srca, broj napravljenih koraka i stupanj relaksacije. Temeljem izmerenih rezultata ponudit će vam savjete kako se odmoriti i smanjiti stres

Podatke prikuplja temeljem mjerenja broja koraka i potrošenih kalorija, trajanja aktivnosti, puls, intenziteta vježbe i razinu relaksiranosti. Statistika zatim biva predstavljena putem informativne vremenske linije, kao i putem tjednih sumarnih rezultata koji pokazuju korisnicima koliko aktivan život vode.

Kućište mu je od nehrđajućeg čelika, s ružičasto-zlatnom trakom koja se nalazi između dva čelična sloja. Zakrivljeno je kako bi se povećala udobnost, dok je displej sata prekriven slojem zaobljenog stakla. Remen je kožni, mekan i prošiven.

Prvi nosivi uređaj na operativnom sustavu Android Wear nastao je u suradnji s Googleom. Kompatibilan je s izdanjima Androida 4.3 i novijima. Omogućava uvid u pozive, poruke, obavijesti i druge bitne informacije bez potrebe za vađenjem telefona iz džepa ili torbe.

Da bi dopunio svoj ​​fizički izgled, ZenWatch dolazi s velikim izborom tema displeja.


U paru s aplikacijom ZenWatch Manager, pruža mogućnost podešavanja svake teme sata na telefonu, kao i napredne karakteristike kao što su integracija Asus ZenUI (na ASUS-ovim pametnim telefonima), otključavanje sata, funkcija Tap Tap, utišavanje zvona telefona i pronalaženje uređaja.

Značajke Daljinska kamera i Upravljanje prezentacijama dostupne su uz korištenje ZenWatcha s aplikacijama Remote Camera i Remote Link.

Asus ZenWatch - specifikacije

Dimenzije: 50,6 x 39,8 x 7,9-9.4 mm
Težina: tijelo 50 g, remen 25 gProcesor: Qualcommov Snapdragon 400 procesor na 1.2 GHz
Operativni sustav: Android Wear
Ugrađena memorija: 4 GB eMMC
RAM: 512 MB
Zaslon: AMOLED 1,63 inča (4,1 centimetar), 320 x 320 piksela, 278 ppi
Poklopac objektiva: zakrivljeni 2.5D Corning Gorilla Glass 3
Senzor: 9-axis senzor, Bio senzor
Bluetooth: Bluetooth 4.0
USB ulaz: mikro USB na postolju za punjenje
Zvuk: integriran mikrofon
Baterija: litij-polimerska 1,4 Wh
Otpornost na vodu: IP55
Boje: srebrno-ružičasti i zlatno-ružičasti slojevi, smeđi kožni remen