ASUS EeePC 1000HGo

Asusov netbook u ponudi T-Mobilea

13.02.2009 u 11:01

Bionic
Reading

T-Mobile je svoju ponudu obogatio malim prijenosnim računalom ASUS EeePC 1000HGo, koje, između ostalog, nudi pristup internetu pomoću ugrađenog 3G modema

Netbook ASUS EeePC 1000HGo nasljednik je prijašnjih modela ASUS koji su do sada bili prisutni na hrvatskom tržištu, a odlikuje ga izvanredna funkcionalnost i jednostavnost. Uređaj je, zbog svoje male težine i dimenzija, prvenstveno namijenjen korisnicima koji imaju potrebu koristiti internet dok su u pokretu.

Za razliku od većine netbooka na našem tržištu ASUS EeePC 1000HGo posjeduje (pregledni) ekran dijagonale 10 inča te šest ćelijsku bateriju koja može izdržati i do pet sati rada. No, najvažniji adut koji uređaj nudi je 3G modem, koji je posve integriran u prijenosnik. To znači da uz ASUS EeePC 1000HGo nije potrebno nositi još i HSPA stick ili karticu, već je za pristup internetu dovoljno imati T-Mobile podatkovnu SIM karticu u računalu. Uz standardni disk za pohranu podataka od 160 GB, uređaj nudi i mogućnost EeeStorage - besplatnog pohranjivanja, dodatnih 10 GB, na netu.

Tržište mobilnih podatkovnih usluga u posljednjih godinu dana bilježi brzi rast, jasno pokazujući povećane potrebe korisnika za korištenjem internet usluga dok su u pokretu. Suradnjom s tvrtkom ASUS, jednim od vodećih svjetskih proizvođača netbookova i ekskluzivnom ponudom na tržištu, T-Mobile nastavlja pokazivati usmjerenost na korisnika. Stalnim osluškivanjem želja i potreba korisnika tvrtka nastoji ponuditi najbolje te ići u korak s novim tehnologijama.

ASUS EeePC 1000HGo u T-Mobile ponudi dostupan je uz operativni sustav Windows XP Home, a cijena mu je već od 398 kuna - uz potpisivanje pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca u tarifnom modelu Mobile Internet 3GB te paketu Mobile Internet Team 3GB. Usto, u promotivnom razdoblju do 31. ožujka 2009. T-Mobile u idućih pola godine korisnicima nudi mogućnost surfanja za samo šest kuna. Točnije, svim korisnicima koji do toga datuma potpišu novi ili produlje postojeći ugovor za neki od tarifnih modela Mobile Internet ili Mobile Internet Team 3GB paket, T-Mobile nudi mogućnost korištenja mobilnog interneta u prvih šest mjeseci po cijeni od tek jedne kune mjesečno.

Uz jamstvo na dvije godine, cijena samog uređaja ASUS EeePC 1000HGo u T-Centrima je 3.798 kuna.