talijani se raspisali

Zvonimir Boban nezadovoljan je igrom Milana; u klub neočekivano stigla ponuda od milijardu eura kojoj se nisu nadali

17.09.2019 u 09:34

Bionic
Reading

Momčad Milana, na čijim su ključnim funckijama legende kluba Paolo Maldini i naš Zvonimir Boban, još uvijek je u procesu stabilizacije, što financijske, što rezultatske. No, ako je suditi prema vijestima koje stižu s Apeninskog poluotoka, 'crveno-crnima' stiže velika financijska pomoć

'Crveno-crni' u prva tri prvenstvena kola imaju dvije pobjede i jedan poraz. A sve tri utakmice zarvšile su identičnim rezultatom 1:0. No, iako na kontu Milan ima šest bodova, šef nogometnih operacija a to je Zvonimir Boban, nije zadovoljan igrom svoje momčadi.

Nakon pobjede nad Hellas Veronom, do koje su stigli iz penala u 68. minuti, Boban se požalio Paolu Maldiniju, svojem bivšem suigraču a sada operativcu kluba.

'Bodovi su osvojeni, to je najvažnije. Moramo poraditi na nekim detaljima i nadamo se boljem', rekao je Boban a prenosi La Repubblica.

Naravno, Boban i Maldini tijekom ljeta uprli su sve svoje snage u osnaživanje momčadi, doveli su i Antu Rebića, ali pravo pojačanje tek bi trebalo stići.

I to ne u igračkom smislu, nego kao financijska pomoć. Talijanski i engleski mediji objavili su informaciju kako Bernard Arnault, vlasnik poznatog brenda Louis Vuitton, je spreman kupiti Milan za čak milijardu eura. Njegovo bogatstvo se procjenjuje na 90 milijardi eura, i taj ponuđeni iznos sigurno mu ne bi bio problem odnosno preveliki izdatak.

Trenutni vlasnik Milana - korporacija Elliot Menagement, navodno nema namjeru prodati klub i dosad je odbijao ranije ponude koje su se kretale negdje između 500 i 800 milijuna eura.

Međutim, ovo je ipak puno veća ponuda, Arnault je uporan a vjerujemo da će i vlasnici, kada postanu svjesni mogućnosti zarade, još jednom promisliti o mogućoj prodaji.

S tim svježim kapitalom zasigurno bi i Bobanu bilo puno jednostavnije sastavljati momčad, a tko zna - možda onda i dovede najboljeg nogometaša svijeta 2018. godine - Luku Modrića.