Sada je sve jasno

Zvijezda Real Madrida odbila putovati s momčadi i tako jasno dala do znanja što misli o Zinedineu Zidaneu i svojoj budućnosti u klubu

07.07.2020 u 16:32

Bionic
Reading

James Rodriguez je odbio putovati s ekipom na utakmicu s Athletic Bilbaom i tako si zapečatio sudbinu u Real Madridu

James Rodriguez je već jako dugo problem broj jedan u Real Madridu. Kolumbijac je u 'kraljevski klub' stigao 2014. godine iz Monaca za 75 milijuna eura kao veliko pojačanje, no u Madridu se nikada nije nametnuo. Uslijedila je i posudba u Bayern, no ni njemački velikan ga nije otkupio pa se početkom ove sezone vratio u Real. I

pak, status mu se nije promijenio i Zinedine Zidane mu je jasno poručio da ga ne treba i da može potražiti novi klub. Tako je odlučeno da ovog ljeta pronađe novu sredinu jer mu 2021. godine istječe ugovor pa će tada moći otići besplatno. Još nije poznato gdje će točno James, ali jasno je da radi na odlasku.

Real Madrid je ovog vikenda pobijedio Athletic Bilbao na gostovanju s 0:1 zahvaljujući golu Sergia Ramosa, a Jamesa nije bilo u postavi. Ne samo da nije bio u postavi, već nije ni putovao s momčadi pa su novinari Zidanea pitali koji je razlog za to.

'James nije bio s ekipom jer nije htio putovati s momčadi zbog njegove cjelokupne situacije. Ne planiram više pričati o tome', jasan je bio Zidane.

James si je, dakle, zauvijek zatvorio vrata Reala i samo je pitanje gdje nastavlja karijeru i koliko će 'kraljevi' za njega dobiti. Prošlog ljeta ga se povezivalo s gradskim rivalom Atleticom, ali je predsjednik Florentino Perez to stopirao. U isto vrijeme je u utrci bio i Napoli i spominjale su se cifre od 45-50 milijuna eura, ali to nije realizirano.

Sada je stigla i koronakriza pa će cijene igrača sigurno padati. Napoli i Juventus, koji se kasnije uključio u borbu za Jamesa, su izgleda odustali, a kao novi zainteresirani se spominju Everton, Arsenal, Manchester United i Wolverhampton Wanderers pa bismo Kolumbijca mogli od iduće sezone gledati u Premier ligi.