RAZMJENA IGRAČA

Real Madrid u očajničkom lovu; ponudio je čak četiri zvijezde kako bi ispunio veliku želju treneru Zinedine Zidaneu

28.05.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Real Madrid je u očajničkom lovu na Paula Pogbu (27) pa je spreman Manchester Unitedu ponudi četiri igrača kako bi realizirao taj transfer

Prije par dana procurilo je kako je Juventus spreman za Paula Pogbu izdvojiti 20 milijuna eura te tri nogometaša Aarona Ramseyja (29), Adriena Rabiota (25) i Douglasa Costu (29). Na sličan način se francuskog veznjaka pokušavaju dokopati i u Realu, jer je Pogba tiha patnja trenera Zinedine Zidanea.

I madridski klub više ne može nerazumno trošiti, pandemija koronavirusa uzrokovala je financijske muke i najbogatijim klubovima, pa je taj španjolski velikan također ponudio igrače – četvoricu. Riječ je o veznjacima Martinu Odegaardu, Jamesu Rodriguezu i Brahimu Diazu te krilnom napadaču Lucasu Vazquezu, ali odluka je na čelnicima Manchester Unitedu.

Trener 'crvenih vragova Ole Gunnar Solskjaer već je par puta ponovio da Pogbu sljedeće sezone i dalje vidi u svojoj svlačionici i da ga ne namjerava pustiti.

Podsjećamo, u ljeto 2016. godine Paul Pogba (27) je u senzacionalnom transferu prešao iz Juventusa u Manchester United. Momčad s Old Trafforda za njega je 'staroj dami' platila čak 105 milijuna eura i time je francuski reprezentativac postao jedan od najskupljih nogometaša u povijesti. On je u protekle četiri sezone odigrao 143 utakmice u svim natjecanjima za United, zabio je i 31 gol, a s momčadi je osvojio Europsku ligu i Liga kup, oba 2017. godine.