veliki transfer na pomolu

Zvijezda Hajduka na ljeto odlazi u Serie A; hit momčad talijanske lige želi se pojačati standardnim prvotimcem Tudorove momčadi

24.04.2020 u 11:17

Bionic
Reading

Hellas Verona koju vodi naš Ivan Jurić želi iz Hajduka dovesti stopera Ardiana Ismajlija kako bi zamijenio bivšeg stopera Dinama Amira Rrahmanija koji odlazi u Napoli

Branič Hajduka Ardian Ismajli mogao bi ovog ljeta napustiti splitski sastav i otići u Serie A. Prema pisanju Sportskih novosti 23-godišnjeg albanskog stopera želi Ivan Jurić u svojoj Veroni koja je ove godine pravi hit prvenstva u Italiji nakon što ju je upravo hrvatski stručnjak doveo do osmog mjesta 12 kola prije kraja.

Ismajli je u Hajduk stigao u veljači 2016. godine iz kosovskog KF 2 Korrikua i prvu polusezonu proveo u drugoj momčadi splitskog kluba. Od ljeta 2017. godine se priključio prvoj ekipi i nakon što se uspio prilagoditi na novu sredinu postao standardni član Hajduka.

Ove sezone je u dresu Hajduka Ismajli odigrao 24 utakmice i upisao dvije asistencije, a na radaru Verone je već neko vrijeme zbog svoje pouzdanosti i taktičke discipline. Kako Verona ovog ljeta ostaje bez bivšeg stopera Dinama Amira Rrahmanija koji odlazi u Napoli, Jurić ga želi zamijeniti Ismajlijem.

Stoper Hajduka prema Transfermarktu vrijedi oko 800.000 eura, a pretpostavlja se da bi Splićani mogli tražiti barem dva milijuna eura. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2022. godine pa je Hajduk u dobroj poziciji za pregovore s Talijanima.