LUKSUZ KOD ZADRA

Zvijezda Borussije preko puta Modrićeve kuće gradi tri vile!

25.04.2013 u 10:28

Bionic
Reading

Mats Hummels, 24-godišnji branič njemačke reprezentacije i dortmundske Borussije, gradi vile u Posedarju, javlja Zadarski list

Teren veličine 1720 metara četvornih, nedaleko kuće Luke Modrića, već je poravnat i ograđen. Nalazi se na izlazu iz Posedarje u pravcu Maslenice uz samo more, a na njemu će svjetska nogometna zvijezda graditi tri vile. Kuće će imati mediteranski kameni štih, a bit će građene prema njemačkim standardima. Svaka vila imat će 170 metara četvornih stambenog prostora. Odmah do Hummelsove parcele nalaze se još tri na kojima su gradnju najavili također njemački investitori.

'Sada kad će nam postati sumještanin bilo bi lijepo da barem simbolično donira naš nogometni klub HV Posedarje, da postane naš', kazali su mještani Posedarja za Zadarski list zahvalni što im je Hummels napravio neprocjenjivu promidžbu mjesta.

Hummels će na ovaj način postati susjed Luki Modriću koji je u svom rodnom mjestu Modrići, udaljenom desetak kilometara od Posedarja, izgradio novu obiteljsku kuću. Osim na nogometnim travnjacima na kojima su susreću ovih tjedana u Ligi prvaka, ova dva nogometna velikana možda će se susretati i na zadarskim plažama za vrijeme godišnjih odmora.

Borussia Dortmund - Real Madrid 4:1 (sažetak)