zeko na koševu

Zoran Zekić nije dugo čekao novi posao, preuzeo je posrnulog velikana iz susjedstva

13.06.2024 u 09:09

Bionic
Reading

Nakon šokantnog i iznenađujućeg otkaza na klupi Osijeka krajem prošlog mjeseca, Zoran Zekić (50) je pronašao novi angažman. Odlazi u susjedstvo kako bi pokušao oživjeti posrnulog velikana

Izborio je Zoran Zekić (50) s Osijekom plasman u Europu, ali je i prije kraja sezone SuperSport HNL-a dobio otkaz te neće voditi momčad u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. I da, Zekićev odlazak je bio veliki šok, nitko nije očekivao da će se novi sportski direktor Osijeka Jose Boto tako 'obračunati' sa Zekom...

No, takav je trenerski život, a Zoran Zekić nije dugo čekao na novu priliku. Neće daleko, u susjedstvu je preuzeo momčad posrnulog velikana.

'Upravni odbor FK Sarajevo je imenovao gosp. Zorana Zekića za trenera, a u klub dolazi zajedno sa svojim članovima stručnog stožera. Zekić je kao trener vodio timove u Hrvatskoj, Mađarskoj, Albaniji i Moldaviji u više od 350 ligaških i europskih utakmica. Zoran je za FK Sarajevo nastupao kao igrač i dobro poznaje očekivanja kluba. Zeka, sretno!', objavio je FK Sarajevo na društvenim mrežama.

Zekić će na klupi Sarajeva zamijeniti nekadašnjeg trenera Rijeke Simona Rožmana koji se sporazumno rastao s klubom.

Na Koševu Zekića čekaju novi izazovi, Sarajevo od 2020. godine čeka na titulu prvaka, a prošlu sezonu su završili na četvrtom mjestu s čak 25 bodova manje do prvog Borca iz Banja Luke.