11. TITULA U NIZU

Zoran Mamić sezonu ocijenio sa +5: Ostvarili smo sve ciljeve!

15.05.2016 u 11:19

  • +13

Dinamo 11. put za redom slavi naslov prvaka države

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Bionic
Reading

Iako je već neko vrijeme izvjesno kako je zagrebački Dinamo osigurao 11. uzastopnu titulu prvaka Hrvatske ipak nisu dozvoli opuštanje u posljednjem 36. kolu MAXtv Prve lige protiv Lokomotive koju su, uoči odlaska na zasluženi odmor, dobili s uvjerljivih 4:0. Nakon utakmice presretan je bio trener Zoran Mamić

Trener Dinama Zoran Mamić ovako je vidio zadnju utakmicu ove sezone u kojoj su Modri došli do uvjerljive 4:0 pobjede i tako zaključili sezonu sa stilom.

'Ocjena sezone? Čistih +5! Možemo biti jako zadovoljni jer smo ostvarili sve zacrtane ciljeve, plasirali smo se u Ligu prvaka i usto afrimirali velik broj mladih igrača. Možemo biti ponosni na ono što smo ostvarili', kazao je za Arenasport nakon utakmice Mamić dodavši: 'Vidjeli smo i danas plejadu mladih igrača i ja im od srca čestitam.'

'Čestitke momčadi na lijepoj pobjedi za kraj sezone. Zahvaljujem se igračima, stožeru i svima u klubu koji nam svojim fanatizmom daju support da možemo raditi svoj posao. Hvala im puno svima i ove titule su i njihovi naslovi', kazao  je trener nakon utakmice pa nastavio o sezoni:

'Sve što smo ostvarili u ovakvim uvjetima oko nas je samo još jedan dokaz zajedništva i pokazuje karakter ove momčadi. Osvojili smo duplu krunu, igrali Ligu prvaka gdje smo bili dosta dobri i žalim što nismo osvojili više bodova, afirmirali puno mladih igrača… Imamo puno razloga za zadovoljstvo na kraju sezone',  zaključio je Mamić prije odlaska  na zasluženi odmor.

Lokomotiva – Dinamo sažetak

Lokomotiva - Dinamo izjave trenera