'KRIVAC' OZLJEDA RAMENA

Zlatna olimpijka Sara Kolak otkazala nastup na 'Hanžeku'

05.09.2016 u 12:07

Bionic
Reading

Ozljeda ramena spriječila je nastup Sare Kolak na ovogodišnjem, 66. izdanju Memorijala Borisa Hanžekovića, objavili su organizatori zagrebačkog mitinga na završnoj konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak.

Tako zagrebačka publika neće imati prilike gledati zlatnu olimpijku koja je po mišljenju mnogih bila jedno od najvećih iznenađenja Olimpijskih igara Rio de Janeiru.

"Sara Kolak neće moći nastupiti. Ozlijedila se u Berlinu i jučer navečer smo otkazali natjecanje u bacanju koplja", objavila je lošu vijest direktorica zagrebačkog mitinga Ivana Brkljačić.

"No, koliko god ju rame bolilo, Sara će biti s nama u utorak. Želi pozdraviti publiku, dati podršku ostalim natjecateljima. Uostalom, pola Ludbrega će doći", najavila je Brkljačić.

Tako će od hrvatskih osvajačica odličja na Olimpijskim igrama u Riju nastupiti samo Sandra Perković, jer je već otprije bilo jasno da na ovogodišnjem 'Hanžeku' neće skakati Blanka Vlašić. Naravno, u utrci 100 m prepone natjecat će se hrvatska rekorderka i polufinalistica olimpijskih igrara Andrea Ivančević.