Velika istraga

Zlatan Ibrahimović u prisutstvu odvjetnika ispitan kod saveznog istražitelja; prijeti mu oštra kazna zbog velikog incidenta u kojem je sudjelovao

05.02.2021 u 18:18

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku su već kažnjeni jednom utakmicom neigranja, a kazna bi nakon istrage mogla biti i puno veća

Veliku prašinu podigla je svađa dvije megazvijezde za vijeme nedavnog milanskog derbija. Romelu Lukaku i Zlatan Ibrahimović su se sukobili i izmijenili neke stvarno ružne riječi, a suigrači su ih spriječili da sukob ne prijeđe i u fizički obračun. Nakon te svađe u Kupu obojica su dobila po jednu utakmicu zabrane nastupa u Kupu, ali njihovim mukama tu nije kraj.

'Savezni istražitelj Giuseppe Chine jutros je otvorio proceduru vezanu uz verbalni okršaj između Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua. Kao dio istrage, u sljedećih će nekoliko sati ispitan biti i sudac utakmice Paolo Valeri kako bi se razjasnile disciplinske mjere koje je poduzeo protiv igrača tijekom utakmice', najavio je nedavno Talijanski nogometni savez, a sada se to i obistinilo.

Ibrahimovića je ispitao talijanski savezni istražitelj, a nakon njega bi se na istom ispitivanju trebao naći i Lukaku. Švedskog napadača se tereti da je Lukakua uvrijedio na rasnoj osnovi i te okolnosti se sada istražuju. Uz Ibru je na ispitivanju bio prisutan i njegov odvjetnik Fabio Esposito.

Ranije je saslušan i sudac Paolo Valeri koji je sudio spomenutu utakmicu, a nešto kasnije i dodijelio Ibrahimoviću drugi žuti, isključujući crveni karton. Cijela situacija bi se trebala riješiti kroz tjedan dana, a nije isključeno da će kazne biti i znatno veće od početne jedne utakmice zabrane u Kupu.