lukaku slušao uvrede

[FOTO] I Paul Pogba imao je što za reći o navodnom rasističkom ispadu Zlatana Ibrahimovića; Francuz je bio posve jasan

28.01.2021 u 10:33

Bionic
Reading

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović navodno je rasno uvrijedio napadača Intera Romelua Lukakua tijekom milanskog derbija u četvrtfinalu talijanskog kupa, a kojeg je na kraju dobio Inter 2:1.

Podsjetimo, bivši suigrači iz Manchester Uniteda žestoko su se sukobili tijekom ogleda u talijanskom Kupu. Žestoka svađa dviju zvijezda dogodila se nešto prije poluvremena. Ibrahimović i Lukaku svašta su si izrekli, a na koncu su ih morali rastavljati i suigrači. Njihovo verbalno prepucavanje trajalo je i na putu prema svlačionici.

Ibrahimović je Lukakuu navodno spomenuo majku i nazvao ga magarcem, dok je belgijski napadač uvrijedio Zlatanovu ženu.

Talijanski mediji su u srijedu objavili kako je Ibrahimović i rasistički uvrijedio Lukakua. Navodno, mu je kazao: 'Vrati se svojim vudu sranj.., magarče'.

Ibrahimović je u srijedu sve demantirao poručivši kako u njegovom svijetu nema mjesta za rasizam.

'U Zlatanovom svijetu nema mjesta za rasizam. Svi smo ista rasa, svi smo jednaki. Svi smo igrači, neki su bolji od drugih', napisao je suigrač hrvatskih napadača Marija Mandžukića i Ante Rebića na Twitteru.

A ako netko dobro pozna Ibrahimovića, oda je to svakako Paul Pogba, koji je s bivšim, a možda i budućim švedskim reprezentativcem dvije sezone dijelio svlačionicu Manchester Uniteda.

'Zlatan ... rasist? Previše me voli i posljednja je osoba za koju bih pomislio da je rasist! Dajte, nemojte se šaliti s tim!", napisao je Pogba na društvenim mrežama.

  • +20
Inter Milan - AC Milan Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI