senzacija na san siru

Zlatan Ibrahimović sve je šokirao svojom odlukom; ovo su njegovi uvjeti za ostanak u redovima Milana

06.07.2022 u 08:36

Bionic
Reading

Osvojio je s Milanom titulu prvaka, ludo proslavio sa suigračima, a onda otišao 'pod nož'. Zlatan Ibrahimović (40) zbog toga će propustiti dobar dio nove sezone u kojoj će, tvrde talijanski mediji, i dalje nositi dres 'rossonera'

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović (40) u sljedećih će nekoliko dana potpisati novi ugovor s talijanskim velikanom. Ugovor će trajati najmanje do 30. lipnja 2023. godine, prenosi Sky Sport Italija.

No, Zlatan je odlučio da će na San Siru ostati pod svojim uvjetima i tako šokirao čelnike kluba.

Tako će legendarni napadač sljedeću sezonu igrati za 'minimalac' u odnosu na ono što je do sada zarađivao. Talijanski mediji bliski Milanu tvrde kako će Ibrahimović sljedeće sezone zarađivati između milijun i milijun i pol eura, uz bonuse koji će biti vezani za broj odigranih utakmica, zabijene golove i moguće osvojene trofeje.

S obzirom na to da je prošle sezone Ibra imao ugovor od sedam milijuna eura, ovo je doslovno milostinja.

Podsjetimo, Ibrahimović je krajem svibnja završio na operaciji koljena koje mu je činilo puno problema proteklih sezona. Očekuje se da bi oporavak trebao trajati između šest i osam mjeseci te bi se Zlatan na teren trebao vratiti početkom sljedeće godine.

Baš je zbog toga švedski napadač insistirao na minimalnom ugovoru, nije želio financijski opteretiti klub kako bi doveli što bolja pojačanja za novu sezonu u kojoj će igrati Ligu prvaka.