opušten do 'boli'

Zlatan Ibrahimović još jednom pokazao da se ne boji nikoga, pa ni koronavirusa; ali sada mu prijeti švedski nogometni savez

16.06.2020 u 16:51

Bionic
Reading

Bivši švedski nogometni reprezentativac Zlatan Ibrahimović, koji je još uvijek igrač talijanskog Milana, našao se u središtu skandala.

Zlatan Ibrahimović, 38-godišnji švedski napadač koji je u Milan stigao u siječnju ove godine i od tada u deset utakmica zabio četiri gola i upisao jednu asistenciju, opet je u središtu pozornosti. Iako trenutno ne konkurira za sastav crno-crvenih zbog ozljede, pronašao je način da se piše o njemu.

>> Zlatan Ibrahimović pred svima očitao lekciju gazdi kluba: Gdje si dosad i zašto dolaziš tek sada, 48 sati pred utakmicu?

Prošlog je tjedna napao gazdu kluba Ivana Gazidisa, a ovog je vikenda boravio u Švedskoj, točnije na utakmici Hammarbyja i Östersundsa.

I naravno, prilično samouvjeren, bez pardona je prekršio pravila švedskog saveza kada je u pitanju protokol za utakmice zbog straha od širenja koronavirusa.

>> Kraj za Zlatana Ibrahimovića? Strahovalo se od teške ozljede, ali liječnici su otkrili nalaze koji su pravo 'čudo'

Ibrahimović, koji je ujedno i suvlasnik Hammarbyja, nakon dvoboja kojeg je Hammarby riješio u svoju korist rezultatom 2:0, uputio se u svlačionicu i čestitao igračima.

Na taj je način prekršio stroga pravila koja je odredio švedski savez kako bi se prvenstvo moglo igrati.

Naime, samo nogometaši i članovi stručnog stožera smiju biti u svlačionicama prije i nakon utakmica. Ali Zlatana očito nije za to briga i švedski savez je već najavio pokretanje istrage vezane za ovaj incident.