želi poštovanje

Zinedine Zidane potpuno poludio na konferenciji za medije; trener Reala urlao na novinare, a jedno ga je pitanje totalno izbacilo iz takta

06.02.2021 u 09:32

Bionic
Reading

Zinedine Zidane nije se više mogao suzdržati pa se obrušio na kritičare koji ga tjeraju iz Real Madrida

Zinedine Zidane je održao novu konferenciju za medije, a ovoga puta je vrijeme iskoristio za obračun s kritičarima i od novinara zahtjevao poštovanje za njega i njegove igrače. Pojašnjavao je u kakvim uvjetima radi, a nerijetko je podizao i glas.

'Jedan dan sam odličan trener, a drugi dan me tjerate. Nakon toga sam opet dobar dok ne remiziramo ili izgubimo pa sam opet out!', vikao je na presici Zidane.

Španjolski mediji su u zadnje vrijeme počeli detaljnije pisati o scenarijima u kojima Zidane postaje bivši, što se Frencuzu nije svidjelo.

'Ne znam što će biti, ali mislim da ova ekipa zaslužuje završiti sezonu. Priča se o puno toga, od promjene trenera do brojnih drugih stvari. Ne znam. Sretan sam. Ako ljudi žeke da sam odem, neću im dati to zadovoljstvo, a neće ni moji igrači. Nismo dobri, to je istina, ali želimo popraviti situaciju', poručio je Zidane pa potpuno poludio na pitanje novinara o tome ponaša li se možda osvetnički:

'Jeste li vi ozbiljni? Pitate me to kad znate što svaki dan slušam. Stalno pišete da sam bivši. To vi znate, vi prvi. Što mi to govorite? Igrači i ja zaslužujemo priliku da nastavimo dalje, barem do kraja ove godine. Nasmijavate me vašim pitanjem i stalno okolištate. Recite mi u lice da me želite smijeniti', vidno je ljut bio Zidane.