strpljen, spašen

Massimilianu Allegriju propao posao u Romi, ali zato su ga jako razveselili španjolski novinari, koji predviđaju Zidaneov odlazak iz Reala

04.02.2021 u 17:17

Bionic
Reading

Ugledni i uspješni talijanski nogometni trener Massimiliano Allegri, koji je talijansku Serie A osvajao s Milanom (jednom) i Juventusom (pet puta), navodno je trebao preuzeti Romu, umjesto Portugalca Paula Fonsece

Nesuglasice u Romi, između portugalskog trenera Paula Fonsece i bosansko-hercegovačkog napadača Edina Džeke, očito su unijele puno nervoze u redove 'vučice', pa se razmišljalo i o smjeni trenera.

Najizgledniji kandidat da zamijeni Portugalca bio je veliki nogometni stručnjak Massimiliano Allegri, koji je od 2019. godine bez posla.

No, strasti u Romi su se primirile, Fonseca je ostao na svojoj poziciji, a i Džeko se priključio treninzima, pa je Allegri i dalje slobodan, na tržištu rada.

Međutim, prema informacijama iz Španjolske ovog četvrtka, a koje prenosi Cadena SER, iako smo tu vijest prenijeli još prije nekoliko dana, Allegri je i velika želja Florentina Pereza, ako Francuz Zinedine Zidane u ljeto napusti Real. Rezultati francuskom treneru zasad ne idu na ruku, te se taj rastanak čini vrlo izvjesnim.

Pitanje je i kakva će biti financijska situacija u Realu za sljedeći prijelazni rok, jer trener tog kalibra zasigurno i puno košta.

S toga nije ni čudo da se kao mnogo jeftinija varijanta spominje bivši legendarni igrač 'kraljeva' Raul Gonzalez, koji trenutno radi kao trener druge Realove momčadi, Castille.

  • +5
Real Madrid - Levante, Primera, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: Kiko Huesca