SVI ŽELE ISCA

Zinedine Zidane na mukama zbog veznjaka; u klub stigle ponude tri nogometna velikana!

18.12.2017 u 13:18

Bionic
Reading

Nogometaš Real Madrid Isco, ako ne bude zadovoljan statusom, mogao bi uskoro napustiti momčad koju vodi Zinedine Zidane, a razlog su bogate ponude koje su ovih dana stigle u klub. Zbog toga je u kraljevskom klubu kojem baš ne ide ove sezone zavladala pomutnja

Isco (Francisco Román Alarcón Suárez) je navodno preko svog menadžera dobio tri bogate ponude, a ako se posao završi i Real Madrid bi mogao jako dobro zaraditi. Naravno puno više od 30 milijuna eura koliko su 2013. platili Malagi za njega.

Naravno, konačnu riječ mora reći i trener Zinedine Zidane računa li na 25-godišnjeg Isca u budućnosti kao jednog od potencijalnih nositelja igre ili ne. Navodno je povratak u formu sjajnog Garetha Balea (naš Luka Modrić je ipak nedodirljiv u prvih 11!) donio do toga da u Zidaneovoj koncepciji nema previše prostora za Isca. I to mladog veznjaka jako brine…

A igrača kao što je veznjak tipa Isca poželjela bi svaka momčad pa su tako konkretan interes pokazali velikani kao što su Manchester City, Juventus i PSG koji su mu spremni ponudi bogat ugovor ovom nadarenom nogometašu. Obzirom na to da Isco ima ugovor s Realom do ljeta 2022. jasno je kako bi odšteta mogla biti rekordna.

Ako kojim slučajem u sljedećih nekoliko tjedana Isco završi na klupi vrlo je izgledan scenarij u kojem će svoje nezadovoljstvo pokazati – željom za odlaskom u drugi klub. Bogate ponude koje su stigle u klub sigurno ga nisu ostavila ravnodušnim.

Dakle, sve je u rukama Zinedinea Zidanea koji ove sezone nikako ne može biti zadovoljan kako mu momčad igra.

  • +15
Finale klupskog SP-a, Real Madrid - Gremio Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Matthew Childs