PROTIV RUDEŠA PO TRI BODA

Željko Sopić nastavlja u 'revijalnom tonu': A zašto ne Manchester City, nego Aberdeen?

28.03.2024 u 20:24

Bionic
Reading

Vodeća momčad SuperSport Hrvatske nogometne lige ove subote od 17 sati (MAXSport 1, MAXtv) gostuje u Kranjčevićevoj, a domaćin Rijeci najlošija je momčad lige, Rudeš. Ipak, trenera momčadi s Rujevice niti bodovna razlika ne može 'uspavati'

Čak 52 boda razlike ima Rijeka u odnosu na Rudeš. Ali Željko Sopić svjestan je da ne smije biti opuštanja, jer tri boda protiv Rudeša, jednaka su kao i tri boda protiv Hajduka. U periodu do Jadranskog derbija, a koji se igra prve nedjelje u travnju, u srijedu, Rijeka igra polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv Lokomotive.

'Za svakog protivnika se pripremate pozorno, neki igrači će dobiti više šanse u ovoj prvoj utakmici, neki više protiv Lokomotive, neki protiv Hajduka... Podijelit ćemo vrijeme, no rezultat ne smije patiti. Slično smo napravili i u Kupu protiv Rudeša, nismo počeli s najboljih 11, što ne znači da nećemo sada početi tako, po meni je ovo jako bitna utakmica. Igramo za tri boda, nema nikakve razlike u ovom susretu i onom protiv Hajduka. Sada nam je cijeli fokus na Rudešu, kada prođe ta utakmica okrenut ćemo se na sljedeću', rekao je Sopić, a prenose Sportske novosti, te nastavio.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Idemo od prve minute po pobjedu, nemamo što skrivati, neće biti od 17. minute, a to će se vidjeti i na terenu. Idemo po tri boda, ja se iskreno nadam'.

Osvrnuo se trener Rijeke i na medijske natpise o interesu Aberdeena, ovoga puta još jednom - u svome stilu.

'To vam spada pod ona medijska nagađanja. Tko je rek‘o, zeko je rek‘o. Nit‘ je mene itko kontaktirao, nit‘ je itko kontaktirao klub, a zašto ne Manchester City, nego Aberdeen, koja je razlika? Tako i tako se pišu gluposti, pa se može pisati nešto bolje što se toga tiče. Ozbiljno vam kažem, trenutno imam nula posto interesa za Aberdeen i bilo koga drugog, trenutno mi je fokus samo na Rijeku i, uz dužno poštovanje Aberdeenu, da dođe i deset puta bolji klub od njih, ja bih ostao tu u Rijeci. Eto, na znanje i ravnanje', završio je Sopić

Cijelo Sopićevo izlaganje pročitajte OVDJE.

  • +3
27. kolo SuperSport HNL-a, Slaven Belupo - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL