UŽIVO OD 11 SATI

Mamić sazvao izvanrednu presicu: Je li Modrić razlog?

23.06.2017 u 08:59

Bionic
Reading

Zdravko Mamić, čelni čovjek zagrebačkog Dinama, sazvao je izvanrednu konferenciju za medije u hotelu Sheraton (11 sati). Odabirom lokacije mnoge je iznenadio…

Posljednjih dana nekadašnji izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić često se pojavljuje u medijima. Razlog je sudski proces koji se vodi protiv njega zbog navodnog izvlačenja velike količine novaca iz Dinama, zbog čega su morali svjedočiti Luka Modrić i Dejan Lovren.

Mnogi se pitaju je li razlog konferencije medijski napad na Luku Modrića zbog navodne promjene iskaza?

No, isto tako Zdravko Mamić je viđen na vjenčanju Matea Kovačića u društvu Dejana Lovrena, a punio je i medijske stupce kada je udaren u glavu s leđa u Bolu na Braču.

Koja će biti tema izvanredne konferencije za medije nije poznato, ali sudeći po dosadašnjim istupima njegovo obraćanje naciji moglo bi biti jako zanimljivo. Osim kao sposoban poslovni čovjek, iza kojeg stoje mnogi višemilijunski transferi nogometaša, Mamić je također poznat po svom kontroverznom ponašanju i čestim vulgarnim ispadima.

Posljednji se dogodio na sudu u Osijeku kada je vikao na svoje odvjetnike, pogotovo na Jadranku Sloković, zbog čega mu je otkaza punomoć.

Iz dopisa Dinama, koji smo prenijeli, teško je zaključiti koja će biti tema:

Poštovani,

savjetnik uprave GNK Dinamo gospodin Zdravko Mamić danas će održati press konferenciju u hotelu Sheraton (Ulica Kneza Borne 2) s početkom u 11 sati.

Srdačan pozdrav