'GOSPODIN' NA DJELU

Zdravko Mamić izazvao tučnjavu u poljudskoj loži

28.03.2014 u 09:19

  • +5

Zdravko Mamić fizički se sukobio s Ivom Begom

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj

Bionic
Reading

Dinamo je u derbiju 27. kola MAXtv Prve lige svladao Hajduk sa 2:0, a tijekom drugog poluvremena Zdravko Mamić je bio uključen u dva incidenta u svečanoj loži

Dinamov izvršni predsjednik, koji će za dva dana prvi puta dobiti javnu opoziciju u klubu, prvo je poluvrijeme odgledao u skladu s manirama koje priliče čelniku bilo kojeg nogometnog kluba. A pogotovo onoga koji se javno proklamira kao građanskič.

No, u drugom poluvremenu 'popustila mu je koncentracija'. U 62. minuti glasno se počeo žaliti na jednu sučevu odluku i dobio je verbalni uzvrat s najmirnijeg dijela poljudskog stadiona. Između ostalih 'kontrirao' mu je i član uprave hajduka Ljubo Pavasović Visković i Mamić ga je krenuo vrijeđati svojim nadaleko poznatim raskošnim arsenalom psovki.

Alarmiralo se osiguranje, ljudi iz Dinama koji su ga okruživali i situacija se brzo umirila. Činilo se da će na tome i ostati, ali kada je Alen Halilović pogodio praznu mrežu za 2:0 Mamić je preskočio ogradu iza sebe i krenuo slaviti pred ljudima iz Hajdukove uprave.

To nije mogao gledati bivši Hajdukov igrač Ivo Bego koji je krenuo prema bezobraznom gostu i krenuo ga udariti šakom. Zdravko se izmaknuo i krenuo u pokušaj obračuna,no osiguranje i bliža okolina brzi su reagirali i Mamić je, ne baš nježno,  odmaknut iz žarišta.