POGUBIO SE

Zbog ovog se Anti Tomiću još uvijek smiju u Srbiji!

28.10.2016 u 12:07

Bionic
Reading

Nakon iznenađujuće pobjede Crvene zvezde u dvoboju s Barcelonom, Ante Tomić i njegov gaf uoči utakmice postali su predmet ismijavanja u Srbiji, ali i šire...

Hrvatski 29-godišnji centar nije ušao sjajno u novu sezonu i u španjolskom prvenstvu jedan je od najgorih izvođača slobodnih bacanja, a da mu koncentracija nije jača strana pokazao je i ovog tjedna u Euroligi, na gostovanju u Beogradu.

Naime, uoči utakmice u kojoj je zabio osam koševa, a Barcelona izgubila 76:65, naš košarkaš bio se pogubio tijekom intoniranja himne natjecanja pa je ostao sam na terenu gledajući u prazno, dok su ostali košarkaši Barcelone već grabili dalje, pozdraviti se s protivnikom pa na dogovor s trenerom.

Taj je gaf postao predmet ismijavanja u Srbiji na društvenim mrežama pa se tako pojavila i montaža koja pokazuje Tomića kako čeka da završi himna i nakon što se dvorana već ispraznila.

Ante koji je nakon susreta hvalio atmosferu u dvorani koju je kreiralo 20 tisuća fanatičnih navijača možda se baš zbog huka s tribina malo pogubio...