višak u prvih 11

Zbog ostanka Modrića netko će izvisiti: Navijači Reala se nadaju da će to biti ova zvijezda

12.08.2018 u 16:21

Bionic
Reading

Luka Modrić ušao je s klupe u dvoboju protiv Milana ove subote, ali jasno je da će biti prvotimac i vođa novog Reala. U anketi Marce madridski navijači su otkrili da priželjkuju da Karim Benzema preseli na klupu kako bi napravio mjesta hrvatskom reprezentativcu...

Nakon nekoliko neizvjesnih tjedana u kojima se nije znalo hoće li Luka Modrić ostati u Realu ili otići u Inter, situacija se ipak smirila ovog vikenda i vjeruje se da će ga klub trajno vezati novim bogatijim ugovorom.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Modrić je u subotu u prijateljskom dvoboju protiv Milana ušao u igru s klupe, uz ovacije stadiona Santiago Bernabeu, a španjolski dnevnik Marca se pita tko će od onih iz udarne momčadi s ove utakmice morati trajno preseliti na klupu kako bi napravio mjesta novom vođi 'kraljeva'.

Real je započeo s Casemirom, Kroosom i Iscom u sredini te Asensijom, Benzemom i Baleom u ofenzivi, a netko od ovih uglednih zvijezda završit će na klupi već u europskom Superkupu protiv Atletica.

Marca je pitala za mišljenje i svoje čitatelje, a navijači Reala su s čak 33% glasova pokazali da preferiraju Karima Benzemu na klupi, iako je teško vjerovati da bi baš francuski centarfor mogao zbog Modrića izgubiti mjesto u prvih 11. Drugi je u anketi bio Asensio s 20%, slijede ga Isco sa 19% i Casemiro sa 17%, dok Balea (3%) i Kroosa (8%) madridska publika nikako ne želi vidjeti na klupi.

Isco i Asensio su favoriti za prelazak na klupi, a posljednju riječ imat će trener Julen Lopetegui...