novi problemi

Zbog njega Messi ne spava mirno; on je crna ovca obitelji

06.03.2018 u 10:14

Bionic
Reading

Iako je Lionel Messi svojim nogometnim umijećem zadivio svijet, njegov stariji brat, 35-godišnji Matias na sve načine oduzima mu slavu, odnosno ruši reputaciju

Nakon što je u prosincu završio u pritvoru, jer se sumnjalo i na ubojstvo, stariji brat Lionela Messija, Matias, opet je na stranicama crne kronike.

Naime prošlog vikenda imao je prometnu nesreću, zbog čega je pozvana i policija. No u argentinskom odmaralištu došlo je do incidenta jer je Matias prijetio ilegalnim oružjem, a navodno je u automobilu pronađena i marihuana.

  • +11
Lionel Messi - zvijezda Barcelone i argentinske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Javier Rivera, koji je bio u drugom automobilu, naveo je u policijskom izvješću da je Matias otišao toliko daleko da je sam krenuo razbijati svoje vozilo kako bi izgledalo da je on žrtva prometne nesreće.

'Parkirao sam automobil da vidim kakvu mi je štetu napravio. A kada sam izašao, ta me je osoba počela vrijeđati, potom me napala i skinula mi majicu. Zatim mi je počeo prijetiti i vratio se automobil te izvadio oružje. Nakon tog incidenta otišao je u svoje vozilo i pokušao je pobjeći', opisao je Rivera.

Ovog puta policija je stigla na vrijeme te je agresivnog Matiasa privela u postaju.

S obzirom na to da je u prosincu već bio u kućnom pritvoru, ovog puta kazna bi mogla biti rigoroznija.