bale iskren

'Zbog Luke Modrića odlučio sam potpisati za Real Madrid!'

12.09.2017 u 13:42

Bionic
Reading

Gareth Bale priznao je u intervjuu za Daily Mail da je upravo zbog bivšeg suigrača Luke Modrića odlučio potpisati za Real Madrid 2013. godine, a Tottenhamu nije mogao obećati da će se suzdržati od slavlja pogotka...

Velški 28-godišnji lijevi bek u Realu se pretvorio u krilnog napadača i s 'kraljevskim klubom' osvojio je sve što se može osvojiti u klupskom nogometu tijekom posljednje četiri sezone.

  • +3
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovog ljeta selilo ga se u Manchester United, ali ipak je ostao u Madridu, a uoči početka možda i svoje posljednje sezone u Primeri priznao je zašto je uopće došao u Španjolsku 2013. godine.

'U Tottenhamu smo Luka Modrić i ja dobro igrali zajedno. On je razlog zbog kojeg sam došao u Real, jer znao sam koliko je dobar. Mislim da mi je pomogao da se brzo priviknem na novu sredinu. Poslije tako velikog transfera imati kraj sebe nekoga tko će ti pomoći je nešto posebno,' otkrio je Gareth Bale za Daily Mail koji će ove jeseni igrati u skupini H Lige prvaka dvije utakmice s bivšim klubom, no Spursima nije mogao obećati da neće slaviti pogodak:

'Zabio sam prije par godina protiv Spursa u prijateljskoj utakmici i nisam slavio. No, to ovisi kako se osjećaš taj dan. Ako zabiješ gol u 91. minuti, kako se kontrolirati? To je glavno pitanje.'