BRIGA ZA DALIĆA

Zašto u Madridu svi šute o tome što se događa s Lukom Modrićem?

15.03.2018 u 13:59

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić prošlog se vikenda vratio na terene nakon više od mjesec dana prisilnog odmora

Luka Modrić u pobjedi 2.1 protiv Eibara odigrao je zapaženu rolu i potvrdio koliko je važan u Zidaneovoj momčadi.

Međutim, nakon te utakmice, Luka Modrić propustio je već dva treninga (op.a. u srijedu i četvrtak), te se španjolski mediji pitaju hoće li Modrić uoopće biti na dispoziciji treneru Zidaneu za nedjeljnju utakmicu protiv Girone.

Ono što je još zanimljivije, nitko u Realu ne govori zašto Modrić već dva dana ne trenira.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naravno, ako propusti taj okršaj, vrlo vjerojatno bi Real mogao uskratiti odalaz Modriću u SAD, gdje će idućeg tjedna hrvatska reprezentacija igrati protiv Perua i Meksika.

Podsjestimo, prva utakmica igrat će se 23. ožujka u 20.30 sati po lokalnom vremenu (1.30 sati po hrvatskom vremenu) na stadionu Hard Rock u Miamiju protiv Perua, a druga utakmica protiv Meksika, koje će biti odigrana na AT&T stadionu u Dallasu, na rasporedu je 27. ožujka u 20.30 sati po lokalnom vremenu, odnosno 28. ožujka u 3.30 sati po hrvatskom vremenu.

Samim time i izbornik Zlatko Dalić bi bio u problemu jer od studenoga prošle godine nije imao reprezentativce na okupu, a nakon ove akcije, neće ih imati ni do kraja sezone odnosno početka priprema za SP u Rusiji.

Ipak, nadajmo se da Modrić ove treninge propušta samo zbog predostrožnosti te da će pomoći i 'kraljevima' za vikend odnosno da će predvoditi hrvatski vezni red na turneji po SAD-u.