SLJEME ZA PAMĆENJE

Zahvala Snježne kraljice za savršenstvo

08.01.2013 u 12:20

Bionic
Reading

Snježna kraljica Sljemena, Amerikanka Mikaela Shiffrin, zahvalila je organizatorima ovogodišnje utrke Vip Snow Queen Trophy na 'prekrasnoj, čarobnoj večeri skijaškog natjecanja'

U posebnoj poruci svima koji su sudjelovali u organizaciji utrke, mlada američka skijaška zvijezda ističe da je ženski slalom na Sljemenu bila večer koju nikada neće zaboraviti.

'Utrka je savršeno vođena od početka do kraja, od hotela do brda. Zbog velikog truda uloženog u pripremi staze, ona je bila u savršenom stanju, pa je bilo svejedno vozi li se kao drugi ili kao trideseti. Sve je bilo prvorazredno i zbog toga želim svima zahvaliti na uloženom trudu, jer sam svjesna koliko je veliki posao organizirati ovakve utrke', istaknula je Mikaela.

U pripremi i realizaciji utrka na Sljemenu sudjeluje preko 2000 ljudi. S nepunih 17 godina i 10 mjeseci, Mikaela Shiffrin najmlađa je Snježna kraljica u devet godina održavanja Audi FIS Ski World Cup 'Vip Snow Queen Trophyja' Zagreb/Sljeme.

Pred oko 9000 gledatelja na Sljemenu 4. siječnja, Mikaela je osvojila krunu Snježne kraljice ispred Šveđanke Fride Hansdotter i Kanađanke Erin Mielzynski.