ZVIJEZDE ILI NAŠI

Zagreb: O Davidenku i Melzeru odlučuje Goran

18.01.2012 u 12:58

Bionic
Reading

Zanimljive dodatke u zadnji bi tren mogao dobiti zagrebački teniski Indoors koji počinje krajem idućeg tjedna

Termin zagrebačkog turnira nije bajan, ali ima jednu prednost. Loše je što je 'naslonjen' na Australian open i što većina odmori nakon prvog Grand slama sezone, ali zato oni razočarani traže iskljupljenje odmah idućeg tjedna.

Ove godine u takvoj su situaciji Austrijanac Melzer i Nikolaj Davidenko.

'Njih dvojica bi željela nastupiti u Domu sportova, ali konačnu odluku još nismo donijeli. Moram se konzultirati s Goranom (Ivaniševićem op.a.) koji je sada na putu', rekao je za tportal direktor turnira Branko Horvat koji je u dilemi što učiniti.

'U pitanju su stvarno jaka imena, ali meni je uvijek žao zatvoriti vrata nekom našem igraču. Dilema je, prava dilema... odlučit ćemo u idućih dan ili dva', najavljuje Horvat.

Jedna pozivnica sigurno će otići Antoniju Veiću, a ostale dvije su otvorene. Davidenku i Melzeru (s kojima se tek treba dogovoriti i oko eventualnih garancija) alternative su još neimenovani hrvatski igrači. A možda se javi i netko još atraktivniji tko bi dodatno zakomplicirao priču.

Bilo kako bilo, turnir sa svim najjačim (ako se oporavi branitelj naslova Dodig) Hrvatima, Južnjijem, Baghdatisom, Seppijem i ostalima, ionako će pružiti sasvim lijep teniski ugođaj.