NOVI PJESNIK

Zagreb doveo iskusnog vratara Skendera

27.10.2009 u 19:35

Bionic
Reading

Dugogodišnji vratar Osijeka Marin Skender pronašao je novi angažman. Nakon tromjesečne pauze, nekadašnji igrač s reprezentacijskog popisa ostataka sezone provest će u Zagrebu

Skender tijekom ljeta nije skrivao da mu je prvenstvena ambicija potpisati inozemni ugovor, no 30-godišnji vratar još će malo pričekati na angažman izvan Hrvatske.

Tijekom dana je potpisao ugovor do kraja sezone s NK Zagrebom, a pravo nastupa imat će već tijekom vikenda. Naravno, ako trenera Štimca uvjeri da je u boljoj formi od svog novog konkurenta Škorića.

'Skrasio sam se. Istina, želio sam napustiti HNL, ali potraga je trajala predugo i sada mi je najvažnije nastupati. Do ljeta sam Zagrebov, poslije ćemo vidjeti', kaže Skender za Sportske novosti i napominje da je zadovoljan uvjetima te prelazi na događaj koji će uslijediti za deset dana:

'Da, za dva kola putujemo u Osijek. Debi očekujem protiv Croatije, a onda idem u svoje dvorište. Osijek je moj klub, tamo sam proveo najljepše dane, ali profesionalizam je nepredvidiv i znam što mi je činiti.'

U Osijeku je proveo šest sezona i prikupio 175 reprezentacijskih nastupa.