izolacija na rodnom otoku

Zabrinuti Cristiano Ronaldo iz karantene uputio emotivnu poruku cijelom svijetu: Govorim vam kao sin, otac, čovjek...

13.03.2020 u 19:18

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo (35) trenutno je na rodnoj Madeiri gdje se brine za majku Dolores koja je nedavno doživjela moždani udar. No, Ronaldo je s članovima svoje obitelji u izolaciji nakon što je potvrđeno kako je njegov suigrač iz Juventusa Daniele Rugani pozitivan na zarazu koronavirusom

Sada je Cristiano Ronaldo, kao i mnoge druge svjetske zvijezde, poslao poruku podrške svima koji se bore protiv koronavirusa.

'Svijet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju od svih nas. Danas vam ne pišem kao nogometaš, već kao sin, otac i ljudsko biće koje je iskreno zabrinuto onim što se događa i što utječe na cijeli svijet. Vrlo je bitno da pratite savjete Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i vladajućih struktura o tome kako se nositi s aktualnom situacijom', napisao je Cristiano Ronaldo na društvenim mrežama i nastavio:

  • +5
Serie A, Juventus - Inter Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

'Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a suosjećam s onima koji se bore s virusom, kao što je to moj suigrač Daniele Rugani. Naravno, pružam poruku istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih ljudi i tako riskiraju vlastite živote', zaključio je Cristiano Ronaldo.