zdravlje prije svega

Zabrinjavajuće vijesti s Ibize; Ronaldo iznenada završio u bolnici

12.08.2018 u 15:35

Bionic
Reading

Jedan od najboljih napadača svih vremena, 'originalni' brazilski Ronaldo (41) prije nekoliko dana doputovao je na odmor na Ibizu. No, ubrzo je hospitaliziran u lošem stanju...

Ronaldo Luís Nazário de Lima (41) stalni je gost Ibize već godinama, još dok je igrao za Barcelonu i madridski Real tamo je kupio kuću u kojoj ljetuje svake godine sa svojom djecom.

Velik dio vremena Ronaldo provodi baš u Španjolskoj, a danas se našao u centru pažnje nakon što su španjolski mediji objavili kako je jedan od najboljih svjetskih nogometaša svih vremena prošlog petka završio u bolnici.

Ronaldo je u bolnicu stigao u jako lošem stanju, bio je vidno iscrpljen, teško je disao... Liječnici su ubrzo dijagnosticirali kako Ronaldo ima upalu pluća i odmah je zaprimljen na liječenje.

  • +20
Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako se legendarni Brazilac u ovom trenutku nalazi u jednoj od privatnih klinika na Ibizi gdje se oporavlja od upale pluća. Još uvijek nije poznato kada će moći kući, ali što je najbitnije, liječnici tvrde kako je stigao na vrijeme te da se njegovo zdravstveno stanje popravlja.