Oduševio svojim potezom

Za njega se trgaju velikani, nude puste milijune, a on dao otkaz Minu Raioli, sve ih odbio i sam odlučio gdje će nastaviti karijeru

14.04.2020 u 12:53

Bionic
Reading

Lorenzo Insigne je dao otkaz sojem menadžeru Minu Raioli jer je ovaj inzistirao na transferu u PSG ili Manchester United koji su nudili milijune

Lorenzo Insigne na dobrom je putu da u Napoliju postane ono što je Francesco Totti u Romi, apsolutni kralj i legenda grada i kluba. 28-godišnji napadač je upravo u Napoliju započeo svoju karijeru, a klub ga je kratko vrijeme slao na kaljenje u Cavese, Foggiu i Pescaru da bi od 2012. bio priključen seniorima svojeg matičnog kluba.

Dijete Napolija je za prvu ekipu do sada odigralo 336 utakmica u kojima broji 86 golova i 72 asistencije, a čini se kako bi u klubu mogao ostati do kraja karijere. Ili barem još neko vrijeme. Corriere dello Sport piše kako je Insigne ovih dana dao otkaz svojem agentu Mini Raioli.

Nekadašnji pizza majstor i konobar danas je jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih agenata na svijetu i gotovo da nema nogometaša koji ne bi volio imati njega za menadžera. No, talijanski reprezentativac ga se odlučio riješiti i to zato što mu je ovaj pronašao barem dvije bogate opcije za nastavak karijere.

Da, dobro ste pročitali. Raiola je inzistirao na tome da Insigne napusti Napoli i ode u Manchester United ili PSG koji su bili spremni ponuditi ogroman novac za njegove usluge, ali talijanski napadač je odabrao ljubav umjesto novaca i odlučio ostati u Napoliju u kojem želi i završiti karijeru. Kako se nisu uspjeli dogovoriti oko opcije za nastavak karijere, Insigne je Raioli poručio da ne želi da mu i dalje bude menadžer.

U isto vrijeme bila je to i prekrasna poruka za navijače Napolija koji Insignea sada još više obožavaju. Pokazao je kako stvarno želi ostati u klubu do kraja karijere, a to se zna cijeniti, posebno u navijačkim krugovima. Aktualni ugovor s klubom mu ističe 2022. godine, a vjerojatno će ovu gestu znati cijeniti i klub i na idućem nagraditi njegovu vjernost.