to se ne propušta

Za Mislava Oršića je Dinamo zabranjena tema, ali ovoga puta morao se i on oglasiti!

03.05.2023 u 09:06

Bionic
Reading

Na novom naslovu prvaka Dinamu su čestitali mnogi, a među njima i njihov bivši napadač Mislav Oršić

Oršić je u siječnju napustio Dinamo i za 5,75 milijuna eura otišao u Southampton. No tamo su za omiljenog napadača 'modrog puka' došli teki dani. On je zacementiran na klupi ili tribinama, a Sveci su zadnji u Premiershipu i gotovo sigurno će sljedeće sezone igrati u nižem rangu.

Zato se sve glasnije nagađa o Oršićevom povratku u Maksimir, ali to ponajviše ovisi o Southamptonu koji je vezao hrvatskog napadača ugovorom do ljeta 2025.

Oršić se o ovoj temi nije oglašavao, niti smije, ionako ima loš status pa ne bi bilo pametno da ga još pogorša svojim medijskim istupom. No ipak se sada oglasio i imao je jako dobar razlog - nije mogao, a da ne čestita Dinamu na tituli.

'Čestitam svima u klubu na još jednom naslovu prvaka! Pogotovo igračima koji su uz sve probleme oko momčadi još jednom pokazali svoju kvalitetu i zasluženo četiri kola prije kraja potvrdili naslov. Bila je to slatka proslava na Poljudu, protiv najvećeg rivala. Sad svi mogu uživati u svemu. Stvarno sam sretan i ponosan na Dinamo', kazao je Oršić za Sportske novosti.

Ova čestitka dokazuje da Orša misli na Dinamo, a ta ljubav nije prestala…

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +14
Dinamova proslava naslova prvaka na Poljudu Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL