POHVALE U HOFFENHEIMU

'Za Kramarića se čak može reći da je najbolji u našoj povijesti!'

13.10.2017 u 18:22

Bionic
Reading

Sportski direktor Hoffenheima Alex Rosen otklonio je bilo kakvu mogućnost prodaje Andreja Kramarića za kojeg naglašava da je statistički najbolji napadač u klupskoj povijesti...

Podsjetimo, naš 26-godišnji napadač odlučio je utakmicu protiv Ukrajine u Kijevu i odveo Hrvatsku u dodatne kvalifikacije, a time je pojačan i interes za njegove usluge na nogometnom tržištu.

  • +3
Andrej Kramarić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, igrača koji je zabio 25 golova tijekom posljednje dvije godine, a tome dodao i pregršt asistencija Hoffenheim nema namjere prodati.

'Otkad je u Hoffenheimu spada među pet najboljih napadača Bundeslige. Nevjerojatan je nogometaš koji donosi golove i asistencije. Ako gledamo statistički, Andrej je čak najbolji napadač u povijesti Hoffenheima,' naglasio je sportski direktor Alex Rosen te otklonio mogućnost prodaje.

Kad znamo da u Hoffenheimu trenutno igra i njemački reprezentativni napadač Sandro Wagner, onda je jasno da se radi o iznimnim pohvalama.

Kao i obično kad je netko dobar u Bundesligi, Kramarića se povezivalo s prelaskom u Bayern, no to nije realizirano ovog ljeta. Hoffenheim se nada da neće ni sljedećeg...