DINAMO MU JE SUĐEN

Wenger: Mandžukić nam nije zanimljiv

19.01.2010 u 14:58

Bionic
Reading

Oko imena Marija Mandžukića često se vežu imena brojnih inozemnih klubova, no Arsenalov trener Arsene Wenger demantirao je spekulacije da bi Mandžukić mogao postati suigrač Eduardu da Silvi

Premda se pompozno najavljivalo da u redu za Dinamova napadača Marija Mandžukića stoje brojni klubovi, od svjetskih velikana s te je list sigurno ispao Arsenal. Doduše, ako je ikad i bio u ozbiljnim kombinacijama.

Naime, menadžer Arsenala Arsene Wenger čvrsto je demantirao za klupske stranice da Mario Mandžukić dolazi u sjeverni London, iako su mnogi upravo u njemu vidjeli zamjenu za ozlijeđenog Robina van Persieja.

'Ne, Mandžukić ne dolazi. Meni je jasno da se spominju razna imena, ali velika većina njih je izmišljena', rekao je Wenger.

Prema informacijama bliskim klubu, Wenger je među potencijalnim prinovama imao imena igrača Bordeauxa Marouanea Chamakha, Wolfsburgova Edina Džeke i zvijezde Cluja Lacine Traorea. Međutim, budući da se Danac Nicklas Bendtner dobro oporavlja, sve je izvjesnije to da na Emirates neće doći nitko.