Reakcije trenera

Vulić zadovoljan, a Bjelica stao u obranu Hajduka i Dinama: To je uništilo derbi...

29.09.2018 u 20:11

Bionic
Reading

Na Poljudu su Hajduk i Dinamo remizirali bez golova, a obojica su trenera, Zoran Vulić i Nenad Bjelica, uzrok u slabom derbiju pronašli u buri

Dinamov strateg još ne zna za poraz u prvenstvu. Hrvatski prvak prošao je i teško gostovanje na Poljudu.

'Možda nam je nedostajalo na bočnim pozicijama malo više ambicioznosti da pobijedimo. Teško mi je išta komentirati kad je ovakvo vrijeme. Ovo je najgore za nogomet. Ne znam da li je Hajduk imao jedan, a mi dva opasna polušuta. Šteta, svi preduvjeti za spektakl su bili tu, ali vrijeme je uništilo derbi. Namjera je bilo da se pobjedi, ali uvjeti su bili katastrofalni', govorio je Bjelica te je nastavio govoriti o buri.

'Ne teže ni Hajduk ni Dinamo ovoj igri, nabijanju lopte i čekanju da se netko posklizne. Danas, nisu bili takvi uvjeti, no morali smo se na to adaptirati i čekati pogrešku. Zadovoljan sam fazom obrane, dobro smo reagirali na buru, dobro se nosili. Negativno da smo u ofenzivi bili impotentni, ali taj vjetar nam nije dozvoljavao da više pružimo.'

  • +23
Hajduk - Dinamo, 9. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Zoran Vulić je zadovoljan rezultatom.

'Odigrali smo jednu čvrstu utakmicu, znali smo da ne možemo u nadigravanje, da moramo biti agresivni. Dobro smo stajali, mogu biti zadovoljan svojom ekipom. Igrali smo protiv europskog Dianma i Hjaduk može biti zadovljan s jednim bodom', pričao je Hajdukov trener.

Hajduk – Dinamo 0:0, 9. kolo 2018./19. (sažetak) Izvor: Društvene mreže

'Iako je vjetar otežavao igru zadovoljan sam partijom moje momčadi jer je vidljiv napredak u našoj agresivnosti, ali još moramo napredovati u tomu. Nije bilo pravih prigoda za golove, tek je Dinamo imao neke polušanse. Atmosfera derbija bila je odlična, bez puno provokacija,' dodao je.

Hajduk – Dinamo 0:0, 9. kolo 2018./19. (izjave) Izvor: Društvene mreže