STAO U OBRANU

Vrsaljko progovorio o incidentu koji je jako uznemirio navijače Atletica

07.02.2018 u 16:16

Bionic
Reading

Antoine Griezmann svojim je gestama u posljednjoj utakmici Primere upozorio navijače Atletica da ga prestanu kritizirati, a Šime Vrsaljko stao je u njegovu obranu ove srijede i zaključio kako se ništa značajno nije dogodilo...

Podsjetimo, već duže vremena kruže glasine kako francuski 26-godišnji napadač želi otići iz Madrida, a Barcelona i Manchester United samo čekaju priliku da ga otmu.

  • +5
Šime Vrsaljko Izvor: Profimedia / Autor: Ivan Abanades Medina/Cordon Press

Iako Atletico drži visoko drugo mjesto na ljestvici, a Griezmann je zabio pogodak u tri utakmice u nizu, navijači mu ne mogu samo tako oprostiti nevjernost pa su u posljednjem kolu protiv Valencije burno reagirali na jednu njegovu akciju u kojoj se nije htio sjuriti prema golu iako je bila odlična prilika za dotući protivnika.

Francuz im nije ostao dužan i pokazao im je neka ušute, na isti onaj način kako je Pique provocirao navijače Espanyola, a zatim je i ljutito mahnuo prema njima.

Autor: Youtube

Naravno da su se navijači Atletica zbog tog poteza dodatno uvrijedili, ali u obranu suigrača stao je Šime Vrsaljko ove srijede na press konferenciji.

'Ne vjerujem da on ima problema s navijačima. Nije to bila ružna gesta. Takve stvari su normalne i događaju se,' izjavio je hrvatski reprezentativac koji je ovih dana produžio ugovor s klubom do 2022. godine.

'Sretan sam i dobro se osjećam unutar ekipe. Moram se zahvaliti stručnom stožeru, klubu i kolegama na prilici da se ovdje razvijam. Sve ostalo za mene je prošlost,' zaključio je Vrsaljko te naglasio da je njegova težnja da promijeni sredinu sada prošlost te da se spreman potpuno podrediti Atleticu.