NOVO LICE U HNS-u?

Vlatko: Bilić ostaje, Šukera podržavam

15.10.2009 u 13:48

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković do jučer je ponavljao - 'odlazim kada ja to budem htio'. Međutim, zbog mogućnosti da će se za njegovo mjesto kandidirati Davor Šuker, Marković je okrenuo ploču, a njegov je najnoviji stav - 'podržat ću ga'

Baš kao i Slaven Bilić, proteklih se dana na tapeti mnogima našao i predsjednik HNS-a Vlatko Marković. No Marković se zbog toga nije previše uzrujavao, brinuo se prvenstveno o rezultatu A selekcije.

'Ovu utakmicu je iz milijun razloga bilo bitno dobiti. Pogotovo što mi već godinu dana, pa i više, igramo bez sedam-osam najvažnijih igrača. Pritom je najbitnije da više nemamo Niku Kovača, koji je bio srce momčadi. Tek kad je otišao vidi se koliko je bio ključni faktor na terenu i izvan njega', rekao je u razgovoru za Sportske novosti Vlatko Marković, a potom i potvrdio da s Bilićem uopće nije razgovarao o njegovu odlasku s klupe. Navodno, Bilić ostaje izbornik.

Marković je za SN prokomentirao i najavu Davora Šukera da će se kandidirati za predsjednika HNS-a.

'Kad se moji bivši igrači kandidiraju, mislim da je to dobra ideja. A tko će proći, o tom - potom. Što se Davora tiče, u stanju sam ga podržati, kao i sve bivše asove. On je moj bivši igrač i bilo bi nekorektno da kažem išta drugo za njega. Napišite još da mi nije jasno zašto se sada spominje samo Šuker, a gdje su nestali svi ti ostali kandidati? Očekujem da će se tjedno javljati barem trojica', zaključio je Marković.