FARSA NA SICILIJI

Vlasnik Palerma po drugi put u sezoni otpustio istog trenera

11.03.2013 u 21:06

Bionic
Reading

Talijanski nogometni prvoligaš Palermo se nalazi u izuzetno teškoj situaciji u talijanskoj Serie A. Na posljednjem je mjestu ljestvice, a do spasa mu nedostaje u ovom trenutku pet bodova

U posljednjih četrnaest prvenstvenih utakmica Palermo nije pobijedio, a prošlog vikenda je klub na svom stadionu izgubio od Siene 2:1, kluba koji je jedan od izravnih konkurenata za ispadanje.

Maurizio Zamparini, kontroverzni vlasnik Palerma, reagirao je kao i tko zna koliko puta dosad, ali je ovom prilikom smjena trenera uistinu komična. Zapravo, cijele ove sezone događa se velika farsa kada su u pitanju treneri na klupi Palerma.

Ovog je ponedjeljka Zamparini nakon samo dva tjedna što je bio trener smjenio Giampiera Gasperinija. Sve je tim smješnije jer je Gasperini ove sezone već trenirao Palermo, ali ga je Zamparini zbog loših rezultata otpustio. No, u međuvremenu je Zamparini kao mogućeg spasitelja opet pozvao Gasperinija i to nakon što je dao otkaz Albertu Malesaniju koji je u Palermu boravio tijekom - tri utakmice!

No, Zamparini se u drugom mandatu ove sezone zadržao u klubu još manje, bio je trener tek dva tjedna! Inače, zajedno s Gasperinijem je Siciliju tako morao napustiti i nekadašnji hrvatski nogometaš Ivan Jurić, koji je u Gasperinijevom stručnom stožeru i njegov pomoćnik.