LIJEPA LI SI

[VIDEO] Zlatko Dalić objavom na Instagramu otkrio kakva atmosfera vlada na fešti Vatrenih, među čestitarima i veliki Eduardo

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 10.12.2022 08:15
  • Objavljeno 09.12.2022 u 21:48
Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić objavio je na svom Instagram profilu djelić atmosfere s fešte hrvatske nogometne reprezentacije nakon pobjede nad Brazilom i plasmana u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru

Podsjetimo, Hrvatska je u raspucavanju s bijele točke pobijedila Brazil 5:3 i ušla u još jedno polufinale Svjetskih prvenstava.

Neymar je pred kraj prvog produžetka zabio za vodstvo Brazila, ali onda su Dalićevi džokeri s klupe, Oršić i Petković spasili Hrvatsku, da bi u raspucavanju Dominik Livaković opet bio heroj!

Oršić je najavio kako Vatreni drugi polufinalni susret između Argentine i Nizozemske neće neće ni gledati već samo popratiti rezultat na kraju.

Kao i do sada Hrvatska gleda samo sebe, a veliki uspjeh Vatreni su odlučili proslaviti i dodatno poraditi na ionako sjajnoj atmosferi u redovima reprezentacije.

'Zajedništvo, Hrabrost, Domoljublje, Vjera!', napisao je Dalić, a među brojnim čestitarima našao se Eduardo Dudu, rođeni Brazilac i bivši hrvatski reprezentativac koji je uz objavu popratio srcem.

  • +41
SP Katar: Hrvatska - Brazil Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK
  • +35
Slavlje na ulicama hrvatskih gradova Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal