SVE JE DOKUMENTIRANO

[VIDEO] Zlatan Ibrahimović nije mogao slušati izmišljotine, pa je novinaru poslao oštru poruku!

03.11.2022 u 16:26

Bionic
Reading

Bivši švedski reprezentativac, danas 41-godišnji Zlatan Ibrahimović, još uvijek razmišlja o igračkoj karijeri u dresu milanskih Crveno-crnih. Iako je posljednjih mjeseci imao probelma s ozljedama, te bio čak i na operacijama, ni to ga nije pokolebalo

Talijanski nogometni prvak Milan u srpnju je produžio ugovor sa švedskom ikonom Zlatanom Ibrahimovićem na još jednu godinu iako je u listopadu Ibra navršio 41 godinu.

Zlatan Ibrahimović potpisao je novi ugovor s Milanom te će dres Rossonera s brojem 11 na leđima nositi do kraja lipnja 2023. godine!

No, ove sezone još nije zaigrao ni minute, što i nije nekakva novost, jer se znalo da će bivši švedski reprezentativac prvi dio sezone provesti na rehabilitaciji.

Ibrahimović se očito jako dobro oporavlja, barem prema snimkama iz njegovog okruženja, ali i psihički priprema za ono što ga čeka u proljetnom dijelu sezone. A on kakav jest, nikome ne može prešutjeti.

Tako je i ušao u verbalni konflikt s novinarom koji je očito sugerirao javnosti kako od Ibrahimovićevog povratka neće biti ništa.

Tijekom utakmice protiv RB Salzburga, u kojoj je Milan slavio 4:0 te osigurao osminu finala Lige prvaka, Ibrahimović mu je jasno poručio.

'I nemoj okolo pričati da ne igram. Ne moraš pričati! ako to nisi čuo od mene, ne moraš pričati!', bijesan je bio karizmatični Ibrahimović.

A kao najbolji argument u kakvoj je formi i koliko je blizu povratka, svjedoči i ova fotografija od prije dva sata.