koji je po vašem ukusu?

[VIDEO] U kolu u kojem je bilo prekrasnih golova i teško je izdvojiti najljepši, najbolji je igrač - golman!

19.09.2022 u 11:48

Bionic
Reading

Proteklog je vikenda odigrano 10. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige, a na pet utakmica vidjeli smo 'samo' devet golova. Istina, nije puno, no gotovo sve ih se isplati pogledati po nekoliko puta. Jedina utakmica na kojoj nije bilo golova odigrana je u Rijeci, između Rijeke i Šibenika

Ovo je 10. kolo, uz nepotpuno 4., iz kojeg se još treba odigrati utakmica Hajduka i Gorice te u kojem je bez tog okršaja postignuto sedam golova, najneefikasnije u dosadašnjem dijelu sezone.

Međutim, od devet golova koji su postignuti teško je izdvojiti najljepši. A što je važno, svi su imali i na 'težini', odnosno važnosti za momčadi za koje su postignuti.

Tako je gol Ante Crnca riješio pobjednika lokalnog derbija između Slaven Belupa i Varaždina.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Marko Livaja s dva je pogotka, od koji je drugi postignut u samoj završnici dvoboja, osigurao remi Hajduku u okršaju s Istrom i spasio svoju momčad od trećeg ovosezonskog prvenstvenog poraza.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Hajduk se u toj utakmici spašavao jer prvi gol za momčad iz Pule zabio je Ante Erceg, bivši Hajdukov igrač. Prema tome, i njegov je gol itekako važan za osvajanje boda pulske momčadi na Poljudu.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Dinamo je u zagrebačkom derbiju, kao gost, slavio protiv Lokomotive 2:1. A pogodak vrijedan tri boda za Modre prekrasnim je udarcem zabio Bruno Petković.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Prema tome, možemo samo zaključiti kako je ovakvim 'raspletom' sigurno najsretniji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, jer njegova su dva igrača (Livaja, Petković) pokazala pravu formu.

Inače s utakmice Rijeke i Šibenika, na kojoj nije bilo golova, stiže igrač kola. Riječ je o gostujućem golmanu Lovri Rogiću, koji je na toj utakmici imao čak osam obrana.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore