SUPERSPORT HNL

[VIDEO/FOTO] Sjajnim golovima na otvaranjima poluvremena Dinamo dva puta šokirao Lokomotivu i učvrstio lidersku poziciju

18.09.2022 u 19:21

Bionic
Reading

U posljednjem susretu 10. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na gostovanju u Kranjčevićevoj ulici pobijedio Lokomotivu sa 2-1 ostvarivši devetu pobjedu ove sezone

Vrlo je rano poveo Dinamo, a strijelac je u šestoj minuti bio Arijan Ademi. Pet minuta kasnije moglo je biti i 2-0, no Čavlina je zaustavio Drmićev udarac.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Vrlo blizu gola gosti su bili i u 23. minuti, Mišić je silovito pucao sa 20-ak pogodivši vratnicu.

U trenucima Dinamove dominacije, Lokomotiva je u 13. minuti izjednačila. Miličević je poslao prizemnu loptu s lijeve strane, a Kulenović sjajno pogodio za 1-1. "Modri" su u nastavku poluvremena bili aktivniji, no više nije bilo promjene rezultata. Međutim, već u drugoj minuti nastavka Dinamo je ponovo poveo.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Tek što je ušao u igru Petković je pogodio prekrasnim udarcem sa 20-ak metara.

Hrvatski prvak je sve mogao zaključiti u 72. minuti, Oršić je presjekao jedno dodavanje, te pucao sa sedam, osam metara, no Čavlina je sjajno nogom obranio njegov udarac. Najbliže izjednačenju Lokomotiva je bila u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je Kulenović pucao glavom, a Livaković sjajno reagirao.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Najbliže izjednačenju Lokomotiva je bila u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je Kulenović pucao glavom, a Livaković sjajno reagirao.

  • +13
SuperSport HNL, 10. kolo: Lokomotiva - Dinamo, 18.9.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac
Standings provided by SofaScore LiveScore

Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>