VELIKA EUFORIJA

[VIDEO] Trenutak koji je oduševio sve na stadionu; pogledajte kako je dežurni vatrogasac proslavio pobjednički gol Istre 1961

07.08.2022 u 13:02

Bionic
Reading

Nogometaši Istre 1961 u susretu su 4. kola SuperSport HNL-a u Puli svladali Osijek sa 1:0, a pobjednički pogodak euforično je proslavio i jedan vatrogasac

Podsjećamo, jedini gol na utakmici postigao je Mounsef Bakrar u trećoj minuti sudačke nadoknade. Alžirac je prihvatio jedno dubinsko proigravanje i zatim sjajnim lobom prebacio istrčalog hrvatskog reprezentativca Ivušića.

Njegov pogodak izazvao je oduševljenje kod velike većine od 1300 gledatelja, a emocije nije mogao sakriti ni dežurni vatrogasac koji se našao na stadionu Aldo Drosina.

  • +20
NK Istra 1961 - NK Osijek, 4. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

On si je dao oduška mašti, svoju hvataljku za baklje 'prenamijenio' je u gitaru, te 'odsvirao' par taktova. Njegov kratki performans možete vidjeti u zadnjim sekundama u priloženom videu (na 1:11) na kraju ovoga teksta:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.