GOSTOVAO U ZMIJAVCIMA

[VIDEO] Transfer iz Hajduka u Dinamo ne mogu mu oprostiti; evo što su mu sve vikali

08.03.2023 u 21:16

Bionic
Reading

Znamo svi da se u sportu s posebnom pozornošću prate transferi u redove najvećih suparnika. Tako je bilo i početkom srpnja, kada je Marko Brkljača iz Hajduka preselio u Dinamo. Tvrdili su iz Brkljačina kruga da je razlog samo minutaža, to jest njezin nedostatak, ali s dolaskom u Dinamo također se nije 'usrećio'. Od ove polusezone, Brkljača je na posudbi u NK Dubravi

Marko Brkljača je rođen 2004. godine u Zadru, a karijeru je kao dijete započeo u klubu NK Velebit Benkovac. Nakon toga stigao je u redove Hajduka, gdje je uz svoj nogometni razvoj kroz nekoliko godina, prošle sezone kao član juniorske momčadi nastupao u Ligi prvaka mladih. Brkljača je kontinuirano i član mlađih uzrasta reprezentacije Hrvatske.

Ipak, tijekom ljeta prihvatio je poziv iz Dinama, što je naravno u Splitu, odnosno među Hajdukovim navijačima dočekano 'na nož'.

Razlog odlaska, kako je tvrdio Brkljačin otac Oliver bila je minutaža, kojoj se Marko nadao u Dinamu. No, dobio je tek 'mrvice', a u prvom dijelu sezone igrao je za Dinamovu drugu momčad.

Od zimske pauze na posudbi je u Dubravi, a s kojom je ove srijede, u odgođenoj utakmici 19. kola SuperSport Prve nogometne lige, gostovao kod Croatije u Zmijavcima. Domaćini su pobijedili 2:0, a jedan je navijač, evidentno hajdukovac, dočekao Brkljaču povicima.

'Brkljača, je li tata Oliver sretan s minutažom? Bravo, bravo, sve na crveno'.

Na svu sreću, sve je završilo na tome.