KOŠARKAŠKI MAĐIONIČAR

[VIDEO] Svečano i urnebesno! Kukoč doživio ovacije u United Centru i podučavao igrače Bullsa hrvatskom jeziku

31.10.2021 u 14:28

Bionic
Reading

Chicago Bullsi su sinoć slavili protiv, do sada jedni neporažene momčadi NBA lige, Utah Jazza za koju igra i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović (14 poena) 107:99, no najveći slavljenik bio je stanar Kuće slavnih Toni Kukoč

Njemu su povodom ulaska u Kuću slavnih domaćini posvetili večer nazvanu Toni Kukoč Night, a kao uvod u utakmicu proslavljeni hrvatski košarkaš se obratio navijačima Bullsa.

'Dobra večer svima. Zahvalio bih Bullsima koji su mi prije 30 i više godina pružili priliku. Hvala mojoj obitelji na ljubavi i podršci, a mojim suigračima i trenerima hvala što sam postao još bolji igrač. Puno sam od vas naučio. Najveće hvala ide vama, navijačima', prenose 24 sata.

'Od prvog dana kad sam došao u ovaj grad, osjetio sam vašu ljubav i podršku. Split je moj rodni grad, ali Chicago je moje srce i moj dom. Hvala vam na divnim godinama, a sad nam svima želim dobru sezonu i pobjede. Naprijed, Bullsi, rekao je Kukoč i doživio ovacije.

Bullsi znaju kako se odužiti svojim velikanima. Unaprijed su snimili video zapise svojih košarkaša koji izgovaraju hrvatske riječi kojima ih podučava Toni i prikazivali ih na ekranima. I sve to uz tv vinjete Splita. Bolju promidžbu ne možete zamisliti. I to besplatnu. To je ta snaga i moć sporta i sportaša.

Simpatični prilog pogledajte OVDJE.